Gigi Hadid deelt haar stijltips op reis

Gepubliceerd op 5 September 2016 door ELLE België
Gigi Hadid deelt haar stijltips op reis

Alle ogen op Gigi Hadid, die het voorbije weekend op Zalando’s Bread & Butter trendconventie haar capsulecollectie voor Tommy Hilfiger kwam voorstellen. De Amerikaanse schone maakt zich op voor de modeweken en deelt haar reis- en stijltips voor het Oude Continent.

Tommy Hilfiger staat voor de preppy Amerikaanse East Coast, jij bent op jouw beurt een typische Californian girl, maar zijn er ook stukken uit de Tommy x Gigi collectie die op Europese landen zijn gebaseerd?

Ik ben dol op Europa en heb goed nagedacht over wat ik naar welk land zou meebrengen. De groene bomber en sweater jurk zijn wat mij betreft een must voor de Lage Landen, in Italië heb je een pilotenbril nodig en in Frankrijk haal je de marine kaart boven met de witte “zeemansbroek”.

Hoe bereid je je voor op een grote reis? Wat mag niet ontbreken in je reistas?

Ik probeer altijd zo licht mogelijk te pakken en ga voor simpele, comfortabele outfits -denk jeans en t-shirts- die ik met enkele statement pieces -een opvallende jas, een grote tas- kan opsmukken. Mijn absolute essentials zijn mij telefoon, vochtige doekjes voor het gelaat, een zwarte legging en een cool bomber jack.

Over die telefoon gesproken, je bent erg actief op social media. Je fans krijgen al heel wat inkijk in je leven, maar kan je toch nog een typische dag voor jou beschrijven?

Ik breng het gros van mijn tijd in New York door en start bijna elke dag met een workout, boksen is momenteel mijn favoriet.e training Daarna ga ik meestal uit werken, al is modellenwerk geen 9 to 5 en heb ik dus erg grillige werkuren. Als ik vrije tijd heb, hang ik graag rond in en rond Chelsea Market met mijn vrienden.

En hoe zit het met winkelen?

Ik ga heel graag rondsnuffelen in tweedehandswinkels en scoor vooral vintage met militaire of marine invloeden. Het is dan ook bewust dat ik die sferen in mijn Tommy collectie heb verwerkt. Ik heb mijn ontwerpen gebaseerd op stukken die ik zelf dolgraag draag en in leuke kleine winkels heb gescoord.