Gucci Guilty: de nieuwe sensuele campagne met Jared Leto

Geüpdatet op 24 September 2016 door Commercieel team
Gucci Guilty: de nieuwe sensuele campagne met Jared Leto

We mochten in avant-première de nieuwe campagne van Gucci Guilty bekijken. De guest star van deze campagne, Jared Leto, speelt samen met de modellen Julia Hafstrom en Vera Van Erp.

De nieuwe video voor Gucci Guilty is een keerpunt in de geschiedenis van Gucci Guilty for Him en for Her. Deze campagne focust volop op romantiek, sensualiteit, seksualiteit en vrijheid. Het is een echte lofzang op plezier en genot.

De kijker neemt een duik in het Venetië van de 18e eeuw, met zijn mythische carnaval, een losbandige zoektocht naar genot. Het excentrieke is in deze Europese stad door de eeuwen heen altijd verheerlijkt, sociale normen werden voortdurend overschreden.

Intimistische sfeer, mistige steegjes, barokke versieringen... Jared Leto en zijn tegenspeelsters nodigen de kijker uit in hun mysterieuze wereld. Regisseur en fotograaf Glen Luchford filmde deze campagne als een reeks flashbacks. De sensuele intrige toont Jared Leto, Julia Hafstrom en Vera Van Erp voor en na hun intieme ontmoeting. De drie begluren elkaar en genieten vrij en ongeremd van elkaar.

Deze campagne is een eerbetoon aan alles wat ons uniek maakt, aan sensualiteit en vrijheid. Hij schetst een beeld van geëmancipeerde seksualiteit.

Artistiek directeur Alessandra Michele liet zich inspireren door een soort feestelijke anarchie, door een generatie die genot belangrijk vindt, etiketten afgooit en zich distantieert van gevestigde normen. Een hedonistische generatie, die graag geniet van de genoegens die het leven biedt en zich daar niet schuldig over voelt. Die visie wordt ondersteund door de krachtige boodschap van de campagne: #GuiltyNotGuilty.

Het enige wat ik wil is dat we ons vrij kunnen voelen. Als je over straat loopt, het doet er niet toe of dat in een dorp of een wereldstad is, dan voel je dat er een fantastisch soort anarchie leeft, niet alleen bij jongeren, maar bij mensen van alle leeftijden”, legt Alessandro Michele uit.

In die geest zijn de Gucci Guilty parfums gecreëerd. Ze doorbreken de traditionele codes die voor mannen- en vrouwenparfums gelden. Ze zijn ontwikkeld in een volmaakte harmonie, zoals bij een koppel. Opvallend aan GUCCI GUILTY FOR HER is de kenmerkende fougère-geur geranium, die het merk gewoonlijk gebruikt voor zijn parfums voor mannen. De centrale noot van GUCCI GUILTY FOR HIM is oranjebloesem, heel bloemrijk en sensueel, en allesbehalve de klassieke noot die je in een geur voor mannen zou verwachten.