Dit is je kans om als model mee te lopen op de modeweken

Gepubliceerd op 19 September 2016 door Isabelle Vander Heyde
Dit is je kans om als model mee te lopen op de modewekenPARIS, FRANCE - MARCH 05: (EDITORS NOTE: Image was created using multiple exposure in camera and has been converted to black and white) A model walks the runway at the Christian Wijnants show as part of Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2015/2016 on March 5, 2015 in Paris, France. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

Geen ervaring? Geen probleem! 

Heb je er altijd van gedroomd de modeweken niet vanop de eerste rij, maar vanòp de catwalk mee te maken? Heb jij modellenambities? Dan is dit jouw moment! De Belgische ontwerper Christian Wijnants organiseert op maandag 19 september een wilde casting om modellen voor zijn Paris Fashion Week defilé te vinden.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen? 

  • Je bent minimum 16 jaar oud
  • Je bent zeker 1m75 groot
  • Je hebt maatje 36 of 38

Praktisch: de casting gaat door op maandag 19 september van 16 tot 20u in de kantoren van Christian Wijnants (Italiëlei 215, 2000 Antwerpen). Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven, gewoon opdagen is voldoende.

De show zelf gaat door op vrijdag 30 september om 12u30 in Parijs, modellen dienen de volledige dag beschikbaar te zijn.

Extra tip: je hebt geen ervaring nodig, maar een beetje extra kennis helpt wel. Verdiep je dus als de donder in onze modellen 101: wat zijn de voorwaarden om het te maken en hoe word je gescout?