Kapper Katy Perry opent salon in Antwerpen

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Kapper Katy Perry opent salon in Antwerpen

jingle bell ball 2013

Nieuw in Antwerpen: ALEX & ED STUDIO. Waarom het salon van make-up artists en hairstylists Alex Valverde & Ed Moelands een bezoekje waard is? Euhm, glanzend gezond haar zoals dat van Katy Perry misschien?

Ook wanneer Katy Perry geen bontgekleurde pruik op het hoofd heeft (toegegeven, die fase is ze ondertussen ontgroeid), stapt de zangeres de deur uit met een bos gezond, glanzend haar. Haar schitterende kapsels in videoclips was af en toe de verdienste Ed Moelands, 1/2 van het make-up en haarstyling duo Alex Valverde & Ed Moelands. Ook de blonde haren van Shakira - wherever ze zich ter wereld mag bevinden - worden steevast door het duo onder handen genomen.

Toch is het CV van Fransman Alex en de Nederlander Ed niet enkel met namen van celebrities gevuld. De heren verdienden hun pluimen met opdrachten voor modebladen als VOGUE, i-D en Harper’s Bazaar én voor reclamecampagnes van onder andere Jimmy Choo, Guerlain, l’Oréal, Max Factor, Kenzo, Dior & YSL.  Daarnaast waren ze verantwoordelijk voor de kapsels op modeshows van Martin Margiela, Hugo Boss, Tim Van Steenbergen, Christian Wijnants, Haider Ackerman, Véronique Branquinho, AF Vandevorst en Walter Van Beirendonk.

Ervaring zat dus. Bovendien zijn we ook steeds te vinden voor mannen die zowel met de schaar als met make-upborstels overweg kunnen. Bij ALEX & ED STUDIO kan je ook terecht voor feestmake-up.

ALEX & ED STUDIOErnest Van Dijckkaai 10, 2000 Antwerpen
open van dinsdag t.e.m. zaterdag