Terug-in-vormprogramma voor prille mama’s

Geüpdatet op 7 Oktober 2017 door ELLE België
Terug-in-vormprogramma voor prille mama’s

In de Franse Thermes Marins de Saint-Malo. 

_Het hotel

Bestemming Bretagne, naar het Grand Hôtel des Thermes de Saint-Malo voor een van de meest innovatieve back in shape programma’s voor kersverse moeders. De moderne suites zijn comfortabel ingericht en voorzien van alle mogelijke baby goodies (flessenwarmer, babybed, mini badjasje, relaxstoeltje, hoge eetstoel… Echt aan alles is gedacht !) Het waanzinnige uitzicht over het strand en de oceaan krijg je er gratis bij. Neem vanuit je kamer rechtstreeks de lift die uitkomt in het thalassogedeelte, de kinderclub (voor baby’s vanaf 2 maanden) of het gastronomische dieetrestaurant.    

_De spa

Het thalassotherapiecentrum van Thermes Marins de Saint-Malo is goed voor zo’n 5000m2 wellness op zijn best, met onder andere zes zwembaden met verwarmd zeewater, 60 hydrotherapiecabines, 12 massagecabines en een spagedeelte met behandelingen à la carte. Het driedaagse ‘mama & baby’-arrangement is een programma op maat dat bestaat uit verstevigende verzorgingen voor de buik en het gezicht, algenpakkingen, hydrotherapie en specifieke lichaamsbehandelingen om de postnatale probleemzones aan te pakken. Terwijl de mama’s gepamperd worden in de wellness, worden de kleintjes enkele meters verder royaal in de watten gelegd door een team van gekwalificeerde kinderverzorgsters. Oppeppend en rustgevend tegelijk, het arrangement biedt precies wat vrouwen nodig hebben na hun bevalling (tussen de twee en de acht maanden na de geboorte). Drie dagen quality time voor moeder en kind in de best mogelijke omstandigheden is zonder twijfel het meest toepasselijke kraamgeschenk denkbaar.

_ Zo voelt het achteraf:

Na drie dagen intensief genieten, keer ik heerlijk uitgerust en vol nieuwe energie terug naar huis. Vastbesloten om die laatste extra kilo’s er af zo snel mogelijk af te trainen en de positieve vibes zo lang mogelijk vast te houden.

_Prijs en reservatiegegevens:

‘Mama & baby’-arrangement van 3 dagen (inclusief 4 verzorgingen per dag), 3 nachten in Grand Hôtel des Thermes, vanaf 1044€ per persoon op basis van een dubbele kamer in halfpension. Tel. : +33 299 40 75 75. www.thalassotherapie.com.

Voor meer info, ga snel naar France.fr

(Céline Pécheux)