10 redenen waarom je ELLE’s Gender Issue niet mag missen

Geüpdatet op 24 Augustus 2016 door Isabelle Vander Heyde
10 redenen waarom je ELLE’s Gender Issue niet mag missen

Elle. Of Lui? Of iets ertussenin? Dit seizoen zetten wij het in het septembernummer, traditioneel enkel en alleen aan mode gewijd, ook de genderdiscussie centraal. Omdat het kan. Omdat het overal is. Omdat de modewereld ervan barst. Van wat? Van dubbelzinnigheid, van interessante twists, van il ou elle? -fun. Voor man én vrouw. En alles daartussenin. Het belooft een leuke herfst te worden... 

Bend it like... Jani! En Bent Van Loo. En Sylvie Kreusch. En Gregory Frateur. Topfotograaf Stephan Vanfleteren zoomt in op de man/vrouw kantjes van vier Belgische toppers.

Muziek Mixologie: androgeniën -ja, we vonden dit woord speciaal voor jullie uit- met een gouden keeltje!

Mijn Verhaal: coming of age van een trans-something. Wat je je hierbij moet inbeelden? Wait and see...

Winter is Coming... samen met een resem waanzinnige trends!

Jared Leto's lievelingsgeur is die van zweet en marihuana. En van Gucci's Guilty parfum. Dat en nog meer bedwelmende fun facts in ons exclusieve interview met de meesterfreak.

Ab Fab is back! Wij gingen op de thee bij 's werelds meest onsterfelijke drankorgels slash fashion victims en leerden een hoop levenswijsheden van Patsy en Eddie...

Opmerkelijke trend: U.G.L.Y. you don't need no alibi... you're ugly! En maar goed ook, want het is plotsklaps razend hip geworden!

What happened in Vegas: redactrice Laure hing alle tradities aan de wilgen, hees zich in een tutu en liet zich door Elvis gewillig naar het altaar escorteren. Lees alles over hoe een trouwpartijtje in the little white chapel verloopt.

Posh Stories: hoe voelt het om als groentje op Central Saint Martins, de Londense eliteschool voor mode rond te lopen?

Liefdesverklaring aan Selena Gomez: waarom het plots niet meer fout is om op haar te vallen...

elle belgie septembernummer 2

Hebben? Het nieuwe nummer ligt op woensdag 24 augustus in de rekken!