VILLA VIBE, DIFFERENT GENERATIONS, SAME CLUB

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
VILLA VIBE, DIFFERENT GENERATIONS, SAME CLUB

Het lijkt wel alsof men een villa in het Zoute binnenstapt of men inscheept voor een cruise die helemaal op schoonheid, conditie en wellness is afgestemd. Aquariums, veel wit en blauw met patrijspoorten: de marinesfeer van
VILLA VIBE uit zich tot in de kleinste details.

Als een zuurstofbel die zich heeft losgemaakt van de rest van de wereld. ​Een fitnesscentrum op mensenmaat​, geopend door Maude Vanlancker en Cédric Claerhoudt​, spreekt vooral gezinnen aan, maar niet alleen hen.

villa-vibe-1

Terwijl de mama’s hun Pilates doen en de papa’s hun spieren oppompen in de fitness, spelen en slapen de jongste kindjes in de crèche, terwijl de iets ouderen zich amuseren tijdens een cursus hip-hop of op het springkasteel in de tuin. Na het bezoek aan de jacuzzi of het genot van een schoonheidsverzorging is er de lekkere menukaart: bio of dieet, en uitgewerkt door een sterrenchef.

villa-vibe-2

Fitnesszaal, Pilates, Body Pump, Zumba… groepslessen, personal training, massage, verzorgingscabines, creatieve ateliers, kinderopvang met een gediplomeerde kinderverzorgster, sauna, jacuzzi, restaurant, en ook zomerstages voor kinderen en volwassenen dit adresje met zijn gevarieerd en entertainend aanbod doet er alles aan om het hele gezin te verwennen.

Chaussée de Bruxelles 14, 1410 Waterloo / T +32 (0)2 351 30 01

www.villavibe.be
contact@villavibe.be