7 X girl bosses op Pukkelpop

Geüpdatet op 11 Oktober 2016 door ELLE België
7 X girl bosses op Pukkelpop

Ook tijdens deze editie van Pukkelpop mag je je weer aan heel wat vrouwelijk muzikaal geweld verwachten. Deze 7 girl bosses mag je de komende dagen absoluut niet missen.

RihannaPukkelpop

1.    Rihanna

Rihanna behoeft al lang geen introductie meer. Wij staan niet enkel voor haar geweldige stem en uitgebreide collectie wereldhits op de eerste rij maar zijn ook enorm benieuwd naar de podiumoutfit van de schone uit Barbados. Naast hitmachine is Rihanna immers ook een echte modegoeroe die gewaagde outfits met een flinke portie street credit combineert.

Rihanna staat donderdag om 22u40 op de Main Stage.

1/

coely
2.    Coely
De Antwerpse queen of hip hop verzorgde reeds het voorprogramma voor grote namen als Kendrick Lamar, De La Soul en Kanye West. Dit talent van eigen bodem is amper 22 jaar oud maar nu al een rasecht podiumbeest. Haar jongste single 'Don’t Care' klinkt alvast veelbelovend!

Coely staat donderdag om 12u op de Main Stage.

2/

3.    AlunaGeorge

AlunaGeorge

Aluna Francis, frontvrouw van het Londense muziekduo AlunaGeorge, heeft niet alleen een stem uit de duizend maar is ook nog eens een heus stijlicoon met een typerende 90’s vibe. Het is nu al uitkijken naar de live versies van hits zoals ‘Attracting Flies’ en ‘Your Drums, Your Love’.

AlunaGeorge staat zaterdag om 15u10 in de Dance Hall.

3/

4.    Dua Lipa

DuaLipa
Dua Lipa is slechts 20 jaarmaar wordt nu al tot de toekomstige Queen of Pop gekroond. De jonge Londense met Albanese roots brengt een aanstekelijke mix van pop en synth. Verwacht je aan hits als ‘Last Dance’ en ‘New Love’.

Zaterdag om 17u55 in de Dance Hall.

4/

5.    Anne-Marie

Anne-Marie
Deze drievoudig wereldkampioene karate uit Essex ken je misschien wel van haar samenwerkingen met Rudimental. De blondine doet het sinds een tijdje ook solo met een ecleticsche mix van electro, r&b, hip hop en popmuziek. Het wordt ongetwijfeld een spetterend concert waar je geen minuut zal stilzitten dankzij nummers als ‘Do it Right’.

Anne-Marie staat vrijdag om 13u45 in de Dance Hall.

5/

6.    Nina Kraviz

ninakraviz
Nina Kraviz is ondertussen een gevestigde naam in het internationale muzieklandschap. Zo veroverde de Siberische vorige maand nog het podium van Tomorrowland. DJ, producer en zangeres: de muziek van dit multitalent zweeft tussen techno en house. Laat je volledig gaan op de hypnotiserende en sensuele beats van deze girlboss!

Nina Kraviz staat op donderdag om 00u in de Boiler Room.

6/

7.    Charlotte OC

charlotteOC
Het motto van deze Britse deerne? All black everything! En dan hebben we het niet enkel over haar kledij. Charlotte OC zingt namelijk over gestolen auto’s, brandende huizen en, uiteraard, liefdesverdriet. Ze brengt je met haar sinistere electropop helemaal in een trance.

Charlotte OC staat op vrijdag om 21u50 in de Lift.