4 x make-upinspiratie voor WeCanDance

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
4 x make-upinspiratie voor WeCanDance

Dit weekend gaan we met zijn allen 'spacen' op WeCanDance. Niet dankzij een stukje zelfgebakken cake, wel dankzij een buitenaardse dresscode. 'Space' is the way to go, zowel in je garderobe als in je make-uplook. Geen inspiratie? M.A.C deed het denkwerk voor jou.

Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus verandert het strand van Zeebrugge in een buitenaards speelparadijs. Een waar je urenlang kan dansen op het beste wat de dj's uit hun draaitafels toveren én waar je je vestimentair kan uitleven dankzij het jaarlijkse centrale thema. Dat is dit jaar 'space' wat betekent dat je als sexy alien, mysterieuze Darth Vader of aardappel kwekende 'Martian' rondjes rond andere aanwezige hemellichamen kan draaien.

De officiële spacy WeCanDance merch shop je hier, voor make-upinspiratie kan je naar goede gewoonte bij M.A.C aankloppen. Het Amerikaanse make-upmerk creëerde speciaal voor het festival vier verschillende looks die je niet anders dan als 'out of this world' kan omschrijven. Zelf niet zo handig met penseel en glitters? Ga dan op het festivalterrein langs in de touch-up boot en laat de schilderwerken aan een professional over. Dat gebeurt met de gloednieuwe Star Trek-collectie van het merk die voor de gelegenheid een allez-retourtje naar de ruimte op heeft zitten!

Bekijk hier de looks en de collectie!

WE CAN DANCE 13-14 Augustus - Zeedijk, 8380 Zeebrugge
www.maccosmetics.be