Ontdek jouw signatuurgeur!

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Ontdek jouw signatuurgeur!

VERFIJNDE PARFUMERIE

Parfums nemen onze gedachten mee naar alle uithoeken van de wereld en fluisteren ons mooie verhalen in. Deze edele geuren voeren ons mee van Frankrijk naar Japan, met onderweg de Himalaya, West- en Oost-Indië, Italië en Brazilië, zoals in de koloniale tijden toen de Britten er compagnieën opzetten voor de import van kostbare houtsoorten, zijdeachtige stoffen en verfijnde kruiden.

In 2015 nam Luc Degrève de parfumerie over van zijn echtgenote die presenteert de beste merken zoals Acqua di Parma, Artisan Parfumeur, Annick Goutal, Frapin, Juliette as a Gun, Jardin de France, Isabey, Amouage, Parfum d’Empire, Esteban, Carven, Penhaligon’s, Lorenzo Villoresi, Parfums de Rosine, Atelier Cologne,…En niet te vergeten voor thuis met Esteban, Acqua di Parma, Quintessence, Goutal en verzorging Bioeffect, Annick Goutal en baardverzorging Plisson.

tendance-parfum

Hij is een estheet die ons helpt om de geuren te ontdekken die bij ons passen en ons prikkelen.

Het resultaat is een geur die zo uniek is dat hij zich gaat verbinden met uw persoonlijkheid. Voor uw olfactief geheugen een even intens gebeuren als een sterke jeugdherinnering. Een ronduit markante belevenis, met in het kielzog de voetafdruk van een nieuw parfum: subtiel, bedwelmend, enigmatisch, gretig, speels, sensueel, fluweelachtig…

PRAKTISCHE INFO

  • Open maandag van 14 tot 18.30 uur - dinsdag tot zaterdag van 10 tot 18.30 uur

Galerie Wellington
Chaussée de Bruxelles 165 1410 Waterloo / T +32 (0)2 354 73 37
www.parfumerietendance.be
tendancesparfumsw@gmail.com