Shopping therapy in de betoverende boetiek Exception

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Shopping therapy in de betoverende boetiek Exception

De boetiek Exception van Joëlle Mauren bestaat al 30 jaar en is uitgegroeid tot een van de ‘modemusts’ van Brussel. U vindt er een waaier van uiteenlopende stijlen die passen bij elke vrouwelijke stijl, tal van verrukkelijke hebbedingetjes en kleine, ultra trendy labels die zich voortdurend vernieuwen. Samen jagen zij een grote dynamiek door de chique basics en de rokken, jurken, pulls, broeken, jeans, jassen en mantels van internationale topmerken.

EXCEPTION-1

Hier komt men en keert men ook terug, want in de immer gezellige en familiale sfeer van deze prachtige en met licht overgoten boetiek wordt men telkens opnieuw prettig verrast. Het dynamisch en professioneel team zet alle zeilen bij om u te assisteren met slimme tips die aansluiten bij uw look en uw budget.

U vindt er ook een beetje binnenhuisinrichting met kaarsen en leuke items van merken als Baobab, Pomax en Serax. Om uzelf en uw interieur aan te kleden is er één uniek adres. Dit!

PRAKTISCHE INFO

  • American Vintage, Armani Jeans, Baobab, Ba&sh, Beck Söndergaard,
    Des Petits Hauts, Faliero Sarti, Jott, Joseph, Leon & Harper, Les tricots de Lea, Majestic Filatures, Mesdemoiselles, Michael Kors, Not Shy, Palto, Point Virgule, Pomax, Serax, 7 For All Mankind, Vince, Xandres, Zoe Karssen...
  • Open maandag tot zaterdag van 10 tot 18.30 uur

EXCEPTION-2

BOUTIQUE EXCEPTION

Tongerenstraat 45 1040 Brussel / T +32 (0)2 735 32 43
www.exception.be
Facebook.com/BoutiqueException