Zo schep je orde in je make-upcollectie

Gepubliceerd op 1 Augustus 2016 door Laure Vandendaele
Zo schep je orde in je make-upcollectie

Heb je het moeilijk om orde in je make-upcollectie te scheppen? Dan zijn de modulaire opbergsystemen van het Franse Uniq misschien wel iets voor jou.

Na 'spelen' komt 'opruimen'. Dat was in je kindertijd zo en dat is vandaag - eens je klaar bent met je make-up van de dag - nog zo. Maar terwijl je vroeger maar wat auto's, poppen en blokken in een bak te gooien had, is het nu aangewezen om iets georganiseerder met je speelgoed aka je teerbeminde make-upcollectie om te gaan. Hiervoor doen we een beroep favoriete opbergsystemen of gaan we op zoek naar nieuwe alternatieven. Zo botsen we onlangs op de modulaire opbergsystemen van het Franse Uniq My Makeup Organiser en bestelden we meteen drie 'organisers' voor in de ELLE Beauty Room.  Alle modules zijn voorzien vakjes in verschillende formaten waar je heel wat lippenstiften, nagellakjes en penselen in kwijt kan.

LEES OOK: 5 goede beautyvoornemens

uniq_01-1024x683

Alle 'organisers' hebben hetzelfde formaat maar zijn in verschillende onderverdeeld waardoor je eindeloos kan combineren en het voor jou perfecte opbergvak kan samenstellen. Door de magnetische zijkanten vormen de afzonderlijke modules en compact geheel.

uniq_03-1024x683

Door hun matte, zwarte design passen de modules in elk type interieur. Bovendien zijn ze licht waardoor je ze makkelijk kan verplaatsen.

LEES OOK: nagellak opbergen

uniq_05-1024x683

Uniq Organizer is enkel online verkrijgbaar. Prijzen vanaf 19,90 euro

Via Marie Cornut