Bananenijs met amandel

Geüpdatet op 17 Oktober 2017 door Raw Food Chef Julie
Bananenijs met amandel

Lekker en gezond! Geniet volop van de zomer met een fris bananenijsje!

Ik denk niet dat er een dessert is waar ik meer van kan genieten dan een lekker romig ijsje. Sinds ik ontdekt heb hoe je heerlijke ijsjes kan maken van bevroren banaan ben ik volop beginnen experimenteren met verschillende smaken en toppings! Dit bananenijs met amandel is heel eenvoudig te maken en verslavend lekker, zeker als je het afwerkt met rauwe chocoladesaus en getoaste kokosschilfers.

Voor het recept van dit bananenijs met amandel, klik HIER.

Bananenijs met Amandel

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Thaise Komkommersalade met Geroosterde Kokosnoot

LEES OOK: Groene Smoothie Bowl voor een Platte Buik