Zo luxueus is de allereerste Chanel Spa in Parijs

Geüpdatet op 2 December 2016 door Laure Vandendaele
Zo luxueus is de allereerste Chanel Spa in Parijs

Na vier jaar en een honderdvoud aan miljoenen opende een compleet gerenoveerd Ritz hotel in Parijs vorige maand opnieuw de deuren. Maar wie maalt om nieuwe wandbekleding of beddengoed als je weet dat de tijdelijke thuis voor the rich and famous nu ook een Chanel Spa herbergt?

Een nachtje in het Parijse Ritz logeren staat al even op de bucket list maar nu het hotel ook de allereerste Chanel Spa ter wereld openende, wordt het écht dringend tijd om het vakje af te vinken.Want zeg nu zelf: wat klinkt niet geweldig aan een drie (!) uur durende massage afsluiten met een cocktail aan de hotelbar? Weinig!

Het is niet verrassend dat het Franse Chanel voor het The Ritz koos om er zijn allereerste spa te openen. Coco Chanel had 35 jaar haar eigen appartement in het hotel en het was ook daar waar de iconische modeontwerpster in 1971 overleed. Slapen in de iconische door Chanel ingerichte suite is nog steeds mogelijk, je moet er enkel 18.000 euro voor ophoesten. Per nacht. Dan is een bezoekje aan de luxuezue 'Chanel Spa Au Ritz' vermoedelijk een iets meer haalbare kaart.

LEES OOK: dit waren de mannen van Coco Chanel

In dit walhalla van wellness en luxe kan je je van top tot teen laten verwennen met de beste producten uit het skincare gamma van het huis. Zo is er een 90 minuten durende gelaatsbehandeling die de huid laat herleven. Of wat dacht je van 'Le Grand Soin', een op maat gemaakte gelaatsbehandeling die tot drie uur kan duren? De 'Sublimage facial' heeft een verjongend effect en 'Le Lift' verzorging gaat huidverslapping tegen.

Verder kan je in de spa ook terecht voor deugddoende massages. 'L'Allure de Chanel' is een helende massage waarbij vijf exclusieve parfumoliën gebruikt worden. Maar ook mannen (of Boys - heb je 'm?) kunnen zich hier laten verwennen met een speciale gelaatsvezorging.

Tijd om even binnen te gluren, gewoon pour le plaisir des yeux?