Jennifer Lopez gaat schoenen ontwerpen

Gepubliceerd op 27 Juli 2016 door Laure Vandendaele
Jennifer Lopez gaat schoenen ontwerpen

Jennifer Lopez bewandelt nieuwe paden. Dat doet ze op een paar torenhoge Giuseppe Zanotti's die de zangeres voor het Italiaanse schoenenmerk ontwierp.

Jenny from the Block holde misschien op sneakers achter 'the six' in New York maar voor de hedendaagse J.Lo mag het gerust wat meer zijn. Hoger, sparklier én voorzien van een  pittiger prijskaartje. Ooit bezong de 47-jarige schone haar liefde voor Louboutins maar in het echt leven slaat ze de handen in elkaar met Italiaanse schoenenlabel Giuseppe Zanotti. De samenwerking resulteerde in een schoenen- en accessoirecollectie die vanaf begin volgend jaar beschikbaar zal zijn.

'Ik ben dol op een schoenen, welke vrouw niet?', zegt Jennifer Lopez. 'Of ik nu over een rode loper loop of voor een meer casual outfit kies, zijn het toch steeds de schoenen die mijn outfit compleet maken en me mooi, sexy en onbevreesd laten voelen. De Giuseppe for Jennifer Lopez-collectie bevat alles wat je Giuseppe als mij mag verwachten: bad ass heels met stoere vormen en veel glitter.'

Denk peep toe enkellaarsjes bezet met diamantjes, sneakers met sleehakken en gladiatorsandalen met slangenprint in pastel- en nude tintent. Twee handtassen maken de capsulecollectie compleet.

JLo2

 

De Giuseppe for Jennifer Lopez-collectie zal vanaf januari in alle Giuseppe Zanotti Design stores en via giuseppezanottidesign.com beschikbaar zijn.