Laat je verwennen in de conceptboetiek van Belle & Vie

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Laat je verwennen in de conceptboetiek van Belle & Vie

Vanaf het ogenblik dat u binnenstapt bij Belle & Vie, het nieuwe centrum dat zich baseert op de naturopatische en holistische filosofie dat gezondheid en schoonheid samengaan, valt de tijd stil. En als u er weggaat, voelt u zich mooi, dynamisch en licht. Fiona Abiad houdt van alles wat het innerlijke verwent om het uiterlijke te doen stralen.

Dit verklaart mee waarom deze plek aanvoelt als het delen van een gewijde gave. De sfeer is zacht en poëtisch en het meubilair discreet en verfijnd. De ‘bio’ cosmetische verzorgingsproducten en voedingssupplementen op de rekken sluiten aan bij de noden van elkeen.

Natuurlijke parfums ‘Au pays de la Fleur d’Oranger’, ’13:34’ geluksbrengers/kaarsen ‘Aimons-nous les uns les autres’, ‘Pukka’ thee, kruidenierswaren uit het Franse zuiden en vele andere producten die zowel het lichaam als de geest verkwikken: samen met het multidisciplinair team stellen zij alles in het werk om van uw verblijf een ravissant moment te maken.

PRAKTISCHE INFO

  • Conceptboetiek voor Schoonheid, Gezondheid, Wellness
  • Spa minute, holistische gelaats- en lichaamsverzorging, massages
  • AHAVA, THALA, Natacha Hatfield, Au pays de la Fleur d’Oranger
  • Naturo-schoonheidsspecialiste, holistische therapeute, diëtiste, voedingsspecialiste, algemene kinesiologie, ayurvedische toepassingen, sofrologie - reiki-meditatie
  • Open dinsdag tot zaterdag van 10 tot 19 uur - Maandag van 11 tot 16 uur

belle-&-vie--4

BELLE & VIE

Waterloosesteenweg 1443
Fort Jaco
1180 Brussel
België
T +32 (0)2 374 65 12

www.belletvie.be