8 beautyvragen aan Nyx-ambassadrice Joy Anna Thielemans

Geüpdatet op 7 Juli 2016 door Laure Vandendaele
8 beautyvragen aan Nyx-ambassadrice Joy Anna Thielemans

Joy Anna Thielemans houdt van make-up maar gaat evengoed zonder spatje op het gezicht de deur uit. Een bewuste keuze: ‘geen make-up dragen zou niet abnormaal moeten zijn.’

Geen make-upliefhebber die intussen nog niet weet maar: cosmeticamerk Nyx opende onlangs een eerste winkel in de Gentse Langemunt. Het Amerikaanse label staat in de Verenigde Staten op nummer 2 in het lijstje van favoriete make-upmerken van de millennials en ook de lokale leden van Generatie Y vonden intussen massaal de weg naar het nieuwe beautyparadijs. Al wekenlang is het rijtje schuiven om de gigantische collectie van budgetvriendelijke producten met pro feel zelf uit te proberen. Nog gekker werd het toen actrice Joy Anna Thielemans – ambassadrice van het merk – op de dag van de officiële opening naar Gent afzakte en er met de honderden kooplustigen op de foto ging.
Wie Joy Anna Thielemans een beetje volgt op sociale media weet dat de actrice zich aardig met mascara, blush en lippenstift uit de slag trekt. Toch krijgen haar volgers het sociale mediafenomeen ook regelmatig zonder spatje make-up te zien. ‘Make-up dragen moet geen must zijn. Het is vooral fun’, aldus de actrice. Wij vroegen haar de matte lipstick van het lijf.

foto's: Instagram @joythielemans

Nyx Cosmetics
Langemunt 60
9000 Gent