Waw: aanschouw de bruidsjurk van Ciara

Gepubliceerd op 7 Juli 2016 door Isabelle Vander Heyde
Waw: aanschouw de bruidsjurk van CiaraNEW YORK, NY - JUNE 06: Singer Ciara attends the 2016 CFDA Fashion Awards at the Hammerstein Ballroom on June 6, 2016 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

Waar is de tijd dat Ciara helemaal onderaan de stijlradar bengelde? De ster stapte afgelopen weekend in een huwelijksbootje met de hoogst mogelijke Pinterest factor! 

De zangeres gaf haar jawoord aan American Football speler Russell Wilson. Dat gebeurde in een Brits kasteel dat voor de gelegenheid (en om de Amerikaanse factor in ere te houden) was volgepropt met witte rozen en kaarsen. Een beetje kitsch, maar dat mag wel op een trouwpartijtje. Voor haar bruidsjurk stak ze het kanaal over en ging ze aankloppen bij Roberto Cavalli, die een prachtige kanten creatie met héél veel inkijk (uiteraard!) en een stel fantastische trompetmouwen (verrassing!)  tevoorschijn toverde. Aan de gasten werd vriendelijk gevraagd geen foto's te nemen en verspreiden via social media (excuseer?!), maar de bruid zelf kon het gisterenavond niet laten toch een beeld van haar jurk te delen. Ontdek hier de droomcreatie:

Neem ook even een one, two step down memory lane en ontdek van hoe ver Kim Kardashians BBF komt...