Tuto: Hoe straal jij deze zomer met enkel één make-up product?

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Commercieel team
Tuto: Hoe straal jij deze zomer met enkel één make-up product?

Je volledige make-up verzorgen met één product. Het kan met de Juicy Shaker van Lancôme. Ontdek hier onze tutorial en tips om deze lipstick annex blush annex oogschaduw te gebruiken.

Je hebt niet altijd de tijd of de ruimte om je hele beautycase — of de inhoud van je badkamer — mee te sleuren. Vandaar: de tips van het ELLE Beauty Team om altijd piekfijn voor de dag te komen, waar je ook bent.

Lancôme_4
De Juicy Shaker van Lancôme

De Juicy Shaker bestaat in 20 tinten. Eigenlijk gaat het om een bifasische lippenolie waarbij pigmenten worden gecombineerd met een verzorgende olie die samen zorgen voor lippen om in te bijten. Het resultaat is heel subtiel en natuurlijk, en de manier van aanbrengen bijzonder aangenaam. Het enige wat je moet doen, is het kleine flesje eventjes schudden om de ingrediënten te mengen. Breng daarna het product aan op je lippen met behulp van de zachte en comfortabele applicator.

1. Begin altijd met je teint bij te werken. Dat is de basis van elke geslaagde make-up.

Lancôme_1

1/

Lancôme_3
De Juicy Shaker van Lancôme - 22 euro.

2. Breng de Juicy Shaker aan op je lippen. Voor deze tutorial hebben we gekozen voor de tint ‘Berry in Love’. Teken om te beginnen de contouren van je bovenste en onderste lippen. Vul daarna op. Voor een volumineuzer resultaat tik je heel zachtjes met de Juicy Shaker tegen het midden van je mond om wat materie en glans toe te voegen.

Lancôme_6
De Juicy Shaker van Lancôme - kleur ‘Berry in Love’

Dankzij de applicator in de vorm van een sponsje voelt de Juicy Shaker heel aangenaam aan bij het aanbrengen, zowel op de lippen als op de oogleden — de gevoeligste zones van je gezicht. Het product drupt niet en is makkelijk te doseren.

Lancôme_7
De Juicy Shaker van Lancôme - kleur ‘Berry in Love’
Lancôme_9
De Juicy Shaker van Lancôme - kleur ‘Berry in Love’

2/

3. Breng enkele toetsen van de Juicy Shaker aan op je wangen. Voor een frisser effect — zoals wanneer je een wandeling in de frisse lucht hebt gemaakt — breng je de blush aan met cirkelvormige bewegingen op de het uitstekende deel van je jukbeenderen.

Lancôme_10

Lancôme_11
De Juicy Shaker van Lancôme - kleur "Berry in Love"

Wrijf uit door lichtjes te tokkelen met je vingers tot het product versmelt met je huid.

3/

4. Laatste stap: gebruik de Juicy Shaker als oogschaduw. Doe wat van het product op de buitenste hoek van je beweegbare ooglid. Breng niet te veel aan, want zoals je wellicht wel weet, is het makkelijker om het effect te versterken als je dat wil dan om het te af te zwakken.

Lancôme_12

Wrijf daarna het product uit met behulp van een penseeltje. Maak een banaanvorm die naar boven gaat vanuit je buitenste ooghoek en weer naar beneden loopt in de plooi van je ooglid tot aan het midden ongeveer. Het effect moet heel subtiel zijn, zonder zichtbare lijnen.

gifMaryno

5. Breng om te eindigen wat mascara aan.

Lancôme_13

6. Het resultaat: een frisse, kleurige en vrouwelijk look die bij iedereen past en die je in een paar minuten creëert. Cool en praktisch!

Lancôme_15

Foto’s: Lorène Menart.