Internet in de ban van vader en zoon make-upselfies

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Internet in de ban van vader en zoon make-upselfies

Scot Claus mag zich ongetwijfeld 'cool dad' van het jaar noemen. De man liet zich voor vaderdag onder handen nemen door zijn 16- jarige zoon Spencer, een aspirerend make-upartist die zichzelf als 'genderqueer' omschrijft. Selfies van het duo gaan intussen de wereld rond. 

Nadat Spencer Claus zijn mama afgelopen moederdag op een heuse make-over trakteerde, was nu zijn vader Scot aan de beurt. Spencer, een aspirerend make-upartiest die zijn talent via sociale media tentoon spreidt, maakte het gezicht van zijn vader op waarna de twee een reeks identieke selfies maakte. Twinning!

Spencer, die zichzelf als 'genderfluid' met mannelijke anatomie omschrijft, gebruikt sociale media om de wereld ervan te overtuigen dat make-up niet alleen voor vrouw is maar dat ook mannen volop met lipstick en foundations kunnen experimenteren. Spencer heeft het vak duidelijk al helemaal onder de knie. De quasi identieke selfies van vader en zoon gaan intussen de wereld rond. Wij kijken alvast uit naar een volgende editie.

Make-up has no gender

Ook blogger Joppe De Campeneere is een jongen die regelmatig en graag met make-up experimenteert. Lees hier nog eens het volledige interview met de man achter de 'make-up has no gender' blogpost.

Beauty gaat breed: jongen en make-up