Festivaltip: met je mini-me kamperen in een exotische plantentuin

Gepubliceerd op 20 Juni 2016 door Isabelle Vander Heyde
Festivaltip: met je mini-me kamperen in een exotische plantentuin

Elk jaar trekken duizenden jongeren naar de campings van Werchter, Pukkelpop en Tomorrowland, maar hoe zit het met de allerkleinsten?

Ook zij houden van muziek en een avontuurlijk nachtje-in-tent en speciaal voor hen zetten vier jonge vaders WonderWeekend op poten.

Wat? Op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus krijgen 100 gezinnen de kans om te overnachten in de beroemde plantentuin van Meise. Ze kunnen per twee slapen in een kartonnen tent of met de hele familie in een tipi -beide opties moeten op voorhand vrolijk beschilderd worden door de deelnemers. Daarnaast worden tal van activiteiten voorzien, zoals een diner met de blote handen in het Restaurant Zonder Bestek, een nachtelijke wandeling door de serres, een zoektocht naar de Grote Beer, een acrobatische show en natuurlijk het gebruikelijke (zelf aan te maken) kampvuur met marshmallows. Na een magische nacht wordt je nog eens op een heerlijk ontbijt in de mooiste tuin van het land getrakteerd. Leuk extraatje: minstens de helft van de opbrengst wordt aan SOS Kinderdorpen gedoneerd! Klik voor extra info en reservaties verder op WonderWeekend.

d9e93041-9f58-49ba-911a-a8358e564c74