10 redenen om de nieuwe ELLE in huis te halen

Gepubliceerd op 17 Juni 2016 door Isabelle Vander Heyde
10 redenen om de nieuwe ELLE in huis te halen

Ik ga op reis en ik neem mee... het julinummer van ELLE België. Ontdek hier je maandelijkse portie stijl, tips en fun -voor de gelegenheid in een zonnig jasje gestoken. 

  1. IBIZA VOOR DUMMIES: Vergeet heel even de seks, drugs en wilde feesten. Wij vertrokken met insider tips op zak naar feesteiland Ibiza en ontdekten sentiment, clubs en hippiemarkten.
  2. NOG MEER IBIZA: Wie zijn de eerder vermelde insiders eigenlijk? Wij gingen aankloppen aan hun kleurrijke deuren en werden met nòg meer tips verwelkomd.
  3. IBIZA, 'T KAN NIET OP: No way dat wij zonder uiterst stijlvolle koffer naar de Balearen trokken, een garderobe die je recht uit onze editorial pagina's kan shoppen.
  4. HUNK: houd je vast aan de takken van de bomen want... er is een nieuwe Tarzan opgestaan! Hij heeft geen six- maar een eightpack, komt stiekem uit de Zweedse urban jungle en luistert naar de melodieuze naam Alexander Skarsgard. Wij kregen het heerlijke voorrecht om hem op de rooster te leggen: "Ik waarschuw je, je krijgt niet de Tarzan die je kent te zien."
  5. SPROOKJES: Nog zo'n leuke babbel; op het filmfestival van Cannes liepen we Elle Fanning tegen het frêle lijf. De actrice stelde er haar nieuwste film voor, een grimmig sprookje over bloeddorstigemooie modellen en gevaarlijke schijnwerpers. Niet voor gevoelige magen, wel sprookjesachtig mooi.
  6. MIJN VERHAAL: "ik leid een dubbelleven in Marseille".
  7. BèRE: Citytripping in eigen land! GOOSE zanger Mickael Karkousse gidst ons door zijn hometown Kortrijk en wij krijgen plots de gigantische drang om te verhuizen...
  8. HET ABC VAN SEKS OP CONGÉ: 26 pikante tips voor liefde te land, ter zee en in de lucht!
  9. SOIS BELLE ET FAIS DES PUZZELS: we stopten de klassieke doordenkers in een modieus jasje voor old school puzzelplezier vanuit je luie strandzetel.
  10. BOOKS BOOKS BOOKS: inpakken en weglezen; vakantielectuur met reiskriebels.

10 redenen om de nieuwe ELLE in huis te halen - 1

unnamed