Update: gigantisch The Hills project op til

Gepubliceerd op 3 Juni 2016 door Isabelle Vander Heyde
Update: gigantisch The Hills project op til

Er komt een film aan!!! 

Deze week staat helemaal in het teken van The Hills, weinig verwonderlijk trouwens: het is precies tien jaar geleden dat de hitserie van MTV voor het eerst op de buis kwam. De reality fictiereeks volgde de perikelen van een stel fotogenieke twintigers uit California en was meteen een monstersucces. Wie herinnert zich de urenlange drama's tussen Lauren, Audrina, Heidi en co niet? Van liefdesdriehoeken tot rivaliteit op de werkvloer: er viel altijd wat te smullen!

Sinds een kleine week teasen hoofdrolspeelster Lauren Conrad en haar TV-vriendinnen erop los, universeel klinkt de vraag "wat is er in godsnaam aan de hand?!?!" dan ook steeds hysterischer. Het antwoord:

  • Er komt een The Hills special uit met de hele cast. Conrad gaf enkele dagen geleden al een eerste beeld daarvan prijs. (Alles wijst erop dat ze het huwelijk van een collega/vriendin helpt organiseren voor deze aflevering.)
  • En dan nog veel groter nieuws: er komt ook een film aan!! Tenminste, dat bericht Entertainment Weekly na verschillende gesprekken met insiders. Zowel Audrina Partridge als Heidi Montag en Whitney Port zouden al toegezegd hebben voor het project. Avontuur van dienst? De film zou beginnen met Audrina's huwelijk in Australië met vriendje Corey Bohan, waarna de vriendengroep Down Under in de meest netelige sociale situaties terechtkomt -er moet en zal drama zijn... Enige probleem: Lauren Conrad zelf, grote ster van het hele gedoe, zou nog twijfelen en zonder haar gaat het project niet door. Bij deze een warme oproep aan de blondine om te gaan lachen/huilen/ruziën tussen kangoeroe's en koala's!
  • Een andere vraag die onbeantwoord blijft: hoe zit het met Olivia Palermo, die andere breakout star van de reeks? Zij werd bekend met dank aan haar rol in de realityshow, maar probeert dat verleden wanhopig van zich af te schudden. De kans dat zij ook van de filmpartij zal zijn, is dan ook héél klein.

Opgewonden? Wij toch een beetje!