Bella Hadid wordt het gezicht van dit modehuis

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Bella Hadid wordt het gezicht van dit modehuis

Nadat zusje Gigi eerder een groot beautycontract in de wacht sleepte, is het nu de beurt aan Bella Hadid.

BellaHadid_CP_LowRes[1]

Gisteren was Bella Hadid voor het eerst op de catwalk van Dior te zien. Het 19-jarige model showde in het statige Blenheim Palace de cruise collectie voor 2017 van het Franse modehuis. Een dag later maakt datzelfde huis bekend dat mooie Bella zich vanaf nu ambassadeur van Dior Make-Up mag noemen. We kunnen stellen dat Bella haar naam alle eer aandoet.

LEES OOK: Bella Hadid maakt debuut bij Dior

Als ambassadrice zal Hadid onder meer te zien zijn in een reeks webfilmpjes die ze samen met Peter Philips, creatief directeur van Dior make-up, opnam. Het eerste deel van 'Dior Makeup Live with Bella Hadid' is vanaf 6 juni online te bekijken.

Bella Hadid is niet de enige met een beautycontract in de familie. Oudere zus Gigi mag zich al een tijdje het gezicht van Maybelline New York noemen maar daar houden de gelijkenissen tussen de zussen niet op. Zo hebben beide Hadids een zwak voor muzikanten, zo is Bella samen met The Weeknd en heeft Gigi een relatie met voormalig One Direction-lid Zayn Malik. Daarvoor was de blondine samen met de Australische zanger Cody Simspon.