Dit denkt Bieber echt over award shows

Gepubliceerd op 25 Mei 2016 door Elise
Dit denkt Bieber echt over award showsGetty Images

De ooit zo mediageile Bieber lijkt last te hebben van een identiteitscrisis...

La Biebs gaf onlangs aan dat hij God hervonden had en zich meer wou bezighouden met de diepzinnige dingen in het leven. Hij is naar eigen zeggen helemaal klaar met de oppervlakkigheden die met een leven in de spotlights gepaard gaan...

Afgelopen zondag trad Justin op tijdens de Billboard Music Awards, waar hij ook de prijs voor Best Male Artist mee naar huis nam. Een prijs die aan de lange reeks kan worden toegevoegd, want de afgelopen maanden mocht de zanger een Grammy, een Video Music Award, een iHeart Radio Music Award en tal van andere prijsvogels aan zijn palmares toevoegen. "Alles gaat hem voor de wind", zou je kunnen denken, maar dat is buiten Justin gerekend. Die voelt zich naar eigen zeggen "leeg" door al die prijsuitreikingen en bijhorende shows.

Vlak na de Billboard Awards postte hij een foto op Instagram met het onderschrift:

"Ik voel me niet goed tijdens een awardshow, en ook niet erna. Ik probeer het me voor te stellen als een soort van feestje waar ik moet optreden, maar ik heb steeds de indruk dat mensen mijn performance aan het quoteren en bekritiseren zijn. De meeste gasten op een awardshow zijn enkel bezig met het feit hoeveel seconden de camera op hen gericht staat of met welke mensen ze moeten netwerken. Als ik een show geef aan mijn fans, voel ik dat ze er zijn om de juiste redenen, zijnde: om een goede tijd te beleven en te genieten van mijn muziek. Maar award shows als deze, voelen gewoon zo leeg en oppervlakkig aan..."