Kleinhouse Open Air maakt zich op voor tweede editie

Geüpdatet op 26 Mei 2016 door Laure Vandendaele
Kleinhouse Open Air maakt zich op voor tweede editie

Na een eerste succesvolle editie maakt de organisatie achter Kleinhouse Open Air zich op voor een al even dansbaar vervolg. Net zoals vorig jaar staat ook nu weer de sterke combinatie van elektronische muziek, kunst, gezond eten, ecologie en mode centraal.

Op 11 juni 2016 gaat de Antwerpse festivalzomer pas echt van start. Dan strijkt boutique festival Kleinhouse Open Air immers voor de tweede keer neer op het terrein aan het Noordkasteel in Antwerpen. De site transformeert 18 uur lang tot een sprookjesachtige omgeving waar elektronische muziek, gezond eten en mode op een organische manier samenkomen.

Terwijl de indrukwekkende line-up van nationale en internationale dj's waaronder Joy Orbison, Tsepo, Palms Trax en talent van eigen bodem Hush Hefner (bekijk de volledige line-up hier) het beste van zichzelf achter de draaitafels geven, genieten festivalgangers die even niet op de dansvloer terug te vinden zijn, van de gezellige chill out hoekjes in de bosrijke omgeving. Ook deze keer bundelde de organisatie achter het festival krachten om het hele festivalterrein op een zo ecologisch verantwoord mogelijke manier in te richten.

Hongerige festivalgangers komen aan hun trekken in een van de verschillende foodstalletjes, dit jaar kan je er onder meer genieten van een smeuïge hamburger bij Urban Cook, de Koreaanse specialiteiten van Table d'Ho en seafood van Jean Sur Mer.

Omdat mode een groot deel uitmaakt van de huidige festivalcultuur en dus ook niet op Kleinhouse mag ontbreken, herbergt het festival opnieuw een heuse fashion market. Standhouders Hook Jewelry, Blueberings, Ik heb een bril, Golden Tattoos brengen er hun fashionable goederen aan de man. Op zoek naar de perfecte festivaljeans? Check dan zeker de coole caravan van Façon Jacmin met ruim aanbod aan vintage denim.

Praktische info
Locatie: Noordkasteel in Antwerpen
Wanneer: Zaterdag 11 juni vanaf 12u, afterparty vanaf 24u in de Magic Spiegeltent.
Tickets: vanaf 22 euro, wie blijft voor de afterparty betaalt 30 euro.
tickets en meer info: www.kleinhouse.be