Lily-Rose Depp is het nieuwe gezicht van Chanel parfums

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Lily-Rose Depp is het nieuwe gezicht van Chanel parfumsLily Rose Depp - DEFILE 'CHANEL' LORS DE LA FASHION WEEK DE PARIS |

Lily-Rose Depp wordt het gezicht van Chanel N°5 L'Eau, de prestigieuze remake van het parfumklassieker die in de herfst gelanceerd wordt.

Het is een spannende week voor Lily-Rose Depp. Zo viert de dochter van voormalig powerkoppel Johnny Depp en Vanessa Paradis vrijdag haar 17de verjaardag, dingt haar nieuwe prent La Danseuse in Cannes mee naar de Gouden Palm en mag de piepjonge actrice zich het gloednieuwe gezicht van Chanel N°5 L'EAU noemen.Een belangrijke lancering voor het Franse modehuis, niet in het minst omdat er sinds het ontstaan in 1921 slechts vijf keer aan de formule gesleuteld werd. De moderne interpretatie van de geur is een verdienste van parfumeur Olivier Polge, die de liefde voor parfums ongewild met de paplepel meekreeg. Hij volgde zijn vader op die sinds 1978 als meester parfumeur bij het Franse huis aan de slag was.

lilyrosedepp

Terwijl Polge al zijn passie en kennis in het maken van het parfums stopte, zal ambassadrice Lily-Rose het onderste uit de kan halen om het parfum door middel van een aantrekkelijke campagne aan de man (of in vele gevallen, de vrouw) te brengen. Voor voorbeelden zal het kindsterretje niet ver moeten zoeken, vader Johnny Depp is momenteel het gezicht van Dior's mannenparfum Sauvage en moeder Vanessa Paradis was in 1991 een fluitend en schommelend vogeltje in de parfumspot van Coco by Chanel. Het modehuis heeft trouwens al langer vertrouwen in de aantrekkelijke moeder en dochter. Zo was Vanessa Paradis jarenlang het gezicht van de Chanel Coco Cocoon tassenlijn en sierde Lily-Rose vorig jaar de campagne van de Pearl Eyewear Collection.

coco-Vanessa-Paradis-1991

Chanel N°5 L'Eau wordt in september in de winkels verwacht.