Alweer een nieuwe rapper voor Kylie Jenner

Gepubliceerd op 19 Mei 2016 door Elise
Alweer een nieuwe rapper voor Kylie Jenner

Kylie slaat - nog geen maand na haar split met Tyga - een nieuwe bad boy aan de haak. 

De 18-jarige Kylie rouwt niet langer om Tyga want volgens bronnen is de realityster aan het daten met de 22-jarige Canadees Jahron Brathwait - beter bekend als PartyNextDoor. Ooit al van gehoord? Wij ook niet...

Volgens The Sun zijn Kylie en Jahron al een enkele jaren bevriend. De zusjes Jenner kregen al eerder een rolletje in één van zijn muziekclips, Recognize. Volgens diezelfde bron is de vonk nu pas echt overgesprongen.

Enkele dagen geleden poste Jahron een foto op Instagram van zichzelf met Kylie waarop ze peperdure matching diamanten Rolexhorloges dragen. Klinkt als de basis van een langdurige relatie...

Tyga reageerde met een passive aggressive Instagrampost waarop hij zijn eigen bling bling showt, met exact hetzelfde onderschrift. Diamond battle is on! 

Tyga historie

Waarom Tyga en Kylie er een punt achter zetten? Blijkbaar was het leeftijdsverschil toch niet het grootste struikelpunt in de Kardashian clan. Huisbiograaf Ian Halperin beweert dat de echte reden achter de split de inmenging van Kris Jenner was. Mater Familias vond namelijk dat er geen plek was voor Blac Chyna én Tyga in de Kardashianfamilie. Blac Chyna en Tyga zijn ooit verloofd geweest en hebben samen een zoontje. Blac Chyna is nu verloofd met Rob Kardashian én ze verwachten samen een kindje.

landscape-1455521222-gettyimages-510052778
Tyga en Kylie in betere tijden

Zou PartyNextDoor een betere match zijn voor Kylie? Het leeftijdsverschil is alleszins beduidend kleiner én hij heeft bovendien geen kind met haar broers verloofde... Alles is beter dan dat, toch?

To be continued...