Waarom het internet in de ban is van Bella Hadids jurk

Gepubliceerd op 19 Mei 2016 door Elise
Waarom het internet in de ban is van Bella Hadids jurk

Misschien omdat er wel heel veel fashion tape aan te pas kwam? 

Want hoe anders zou deze extreem sexy jurk op zijn plaats blijven!?

Bella Hadid besloot niet onopgemerkt op het Cannes Filmfestival te verschijnen. Het model betrad de rode loper tijdens de première van de film The Unknown Girl en koos voor een adembenemende look die de aandacht trok van de menig papparazi en bezoeker. De 19-jarige Bella was gehuld in een zijden Couture-jurk van Alexandre Vauthier met een heuphoge split en een diep decolleté. Deze rode vamp dress gecombineerd met vlijmscherpe stiletto's van Giuseppe Zanotti en juwelen van De Grisogono deed ons (en de rest van de wereld) naar adem happen.

Oordeel zelf:

Tactisch poseren

Gigi's zusje moest tactisch de weinige stof vasthouden om maar niet haar hele lichaam voor de camera's te onthullen, maar bleef professioneel onverstoorbaar naar de camera's lonken.

De internationale pers is vol lof over de spannende jurk. "De jurk was waanzinnig, ze zag er waanzinnig uit. Maar als je naar deze foto kijkt, word je toch doodsbang dat een klein zuchtje wind haar edele delen ontbloot?", aldus de Britse Cosmopolitan. Volgens Hollywood Life was Bella Hadid "roodheet in één van de meest risicovolle jurken ooit".