Paris Hilton kopieert Kardashians met realityshow

Gepubliceerd op 17 Mei 2016 door Elise
Paris Hilton kopieert Kardashians met realityshow51867156 Paris Hilton spotted out shopping in Beverly Hills, California on October 2, 2015. Paris is back in Los Angeles after spending most of her time as of late in New York City. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Het bleef een lange tijd onrustwekkend stil rond La Hilton. Maar binnenkort staat de steenrijke hotelerfgename opnieuw in de schijnwerpers. Ze werkt namelijk aan een documentaire over... zichzelf. 

Hilton werkt samen met twee filmbedrijven 9.14 Pictures en XYZ Films om haar leven in een documentaire te gieten. Samen willen ze de kijker meenemen in het harde leven van een gedreven zakenvrouw, rasechte onderneemster en gevierd media-icoon.

De makers Don Argott en Sheena Joyce zijn alvast laaiend enthousiast: “Paris Hilton is een hedendaagse Marilyn Monroe. Ze is een wereldberoemd icoon dat werd gevormd door de media, die haar vaak verkeerd begrijpen”, klink het. “We zijn heel blij dat we met Paris kunnen werken om haar complexe relatie met het publiek en de pers te ontdekken. Dat zal ons leren hoe al die kanalen onze perceptie van de beroemdheden van vandaag kunnen beïnvloeden.

Paris-Hilton_12

Een titel voor de documentaire is er nog niet, maar eind deze zomer begint de filmploeg wel scènes te blikken. De eerste opnames vinden plaats op het feesteiland Ibiza, waar Hilton vaak als dj optreedt in bekende clubs.

Hilton treedt hiermee in de voetsporen van de selfmade realityfamilie Kardashian.

Wist je trouwens dat Kim in een ver verleden in de schaduw stond van BFF Paris? Ontdek Kims eerste rodeloperfoto uit 2006 hier.

Benieuwd naar het laatste nieuws over de Amerikaanse socialite? Ontdek het hier.