Dit is het nieuwe it-koppel van Hollywood

Gepubliceerd op 13 Mei 2016 door Isabelle Vander Heyde
Dit is het nieuwe it-koppel van Hollywood

En dit heeft zij over schoonmoeder Victoria Beckham te zeggen...

Vergeet Selena en Justin, er is een nieuw tienerkoppel opgestaan. Chloe Moretz en Brooklyn Beckham zijn eigenlijk al twee jaar een setje, maar nu pas geeft de 19-jarige actrice haar relatie toe. In de Amerikaanse talkshow Watch What Happens Live deelde ze het volgende: "Hoe minder mysterieus ik me gedraag, hoe minder mensen malen om wat ik doe, dus ja: Brooklyn is mijn vriendje." Uiteraard werd ook naar een mening over haar beroemde schoonouders gevraagd: hoe is David als schoonvader en vooral; is Victoria een boze stiefmoeder?

Daarop gaf Moretz dit diplomatische antwoord: "Hij is een goede vader en zij een goede moeder, het zijn echt uitstekende ouders en dat is het allerbelangrijkste. Ze hebben een mooie zoon gemaakt." We weten dus dat ze kunnen opvoeden als geen ander én mooie kinderen kunnen maken -oud nieuws-, maar hoe zijn ze als mens, hoe gaan ze om met het allereerste officiële vriendinnetje in huis, heeft Victoria ooit naar Chloe gelachen, mag die laatste in de buurt van Harper mag komen (en diens haar vlechten???): dàt weten we nog steeds niet...

Vriendje Brooklyn stelde zich de voorbije weken dan weer minder discreet op. De 17-jarige zoon van David en Victoria lekte verschillende foto's op Instagram. Dit kwamen we alvast te weten: