Hebben: waarom je het Be The Cover nummer niet mag missen

Geüpdatet op 20 Mei 2016 door Isabelle Vander Heyde
Hebben: waarom je het Be The Cover nummer niet mag missen

De afgelopen maanden stond alles op de redactie in het teken van Be The Cover, een zoektocht naar het perfecte covermodel binnen ons eigen lezerspubliek! Wekenlang werden applicaties doorgenomen, stylings samengesteld, studio's afgeschuimd en foto's geselecteerd. En dan pas konden we beginnen aan de casting zelf... Uiteindelijk kwam de 20-jarige studente Nya als grote winnares uit de bus. Needless to say: onze juni uitgave is een goedgevuld nummer geworden, gemaakt met én voor onze geliefde lezeressen. 

Waarom je dit verzamelnummer zeker niet mag missen? Neem hier alvast een voorproefje:

DE KLEINE FESTIVALGIDS: Op Werchter loop je verloren in de massa en Pukkelpop is hopeloos uitverkocht. Geef ons dus maar een klein festival, waar het eten lekker is en de line-up heerlijk fris...

BEAUTY: Zou jij je eigen bloed in je gezicht laten injecteren? Wij wel! Getest: de vampire facelift...

INTERVIEW: Hoe zou het nog zijn met Stromae? Heel goed eigenlijk: hij heeft nu een vrouw, een eigen kledinglijn en een paar hagelnieuwe stijlgeboden. In een onverwachte move gunt de discrete ster ons een kijkje in zijn nieuwe leven.

BE THE COVER: Ontdek alle backstagebeelden en de verrassende interviews met onze veertig finalisten -altijd al geweten dat wij de leukste lezeressen van België hadden!

Zo zag de finale van onze grote casting er trouwens uit. 

YOGI POWER: Er is geen ontsnappen meer aan de rekkende strekkende medemens. Van ochtendsessies in het park tot online yoga op maat -deze zomer roepen we jullie massaal op het matje!

FASHION: Bohojurken, bloemen in het haar en de leukste salopetjurk die er is: onze stijltips voor een boho road trip naar Ibiza!

RELATIES: Heartbreak Hotel! We helpen je door de donkerste dagen, stap voor stap, tot je weer iets anders aantrekt dan je pyjama, het nachtleven induikt én een ongelooflijke catch aan de haak slaat. Met andere woorden: eerste hulp bij liefdesverdriet!

SHOPPING: Van schelpenbikini tot kimono: dit heb je nodig voor een poolparty in onvervalste zeemeerminnenstijl  (én om te loungen aan een strandbar én voor een romantische zonsondergang).

LIEFDESHOROSCOOP: het wordt een stomende zomer, ontdek hier waar, met wie en hoe leeuwen, maagden, rammen en hun sterrenvrienden het de komende maanden zullen doen!