Kendall Jenner verrassend sexy voor Calvin Klein

Gepubliceerd op 10 Mei 2016 door Elise
Kendall Jenner verrassend sexy voor Calvin Klein

De nieuwe reeks foto's van de #mycalvins-campagne is uitdagender dan ooit en maakt zijn naam "Erotica" helemaal waar. 

Je kijkt je ogen uit: Kendall Jenner die suggestief een sinaasappel eet, de Nederlandse schone Saskia de Brauw die topless poseert met een lammetje en model Abbey Lee Kershaw die haar billen tentoonstelt (belfie!).

De sensuele campagnebeelden - gefotografeerd door Harley Weir - zijn een nieuwe marketingstunt ter promotie van de Lente/Zomer 2016 collectie van het Amerikaanse label.

Hoewel Calvin Klein himself Kendall Jenner geen goede referentie vond voor zijn brand (lees er alles over hier), klinkt het bij voormalig creatief directeur Francisco Costa een stuk positiever: "Kendall neemt het publiek mee in deze campagne," vertelt hij aan Teen Vogue. "Ze reflecteert hoe we op dit moment ons leven leiden. Ik denk dat het goed is om met haar geassocieerd te worden."

Met gewaagde slogans als I eat in #mycalvins en I belfie in #mycalvins is deze campagne van het merk zonder meer de meest uitdagende tot nu toe. Ook actrices Klara Kristen en Abby Lee Kershaw poseerden zonder gêne voor de nieuwe campagne, wat bijzondere resultaten opleverde: