Bevestigd: nieuwe Kardashian baby op komst

Geüpdatet op 30 Augustus 2016 door Isabelle Vander Heyde
Bevestigd: nieuwe Kardashian baby op komst

Maar niet van wie je denkt! 

Gigantisch babynieuws net na moederdag: de Kardashian clan is binnenkort een kleine bundle of joy rijker. Toekomstige moeder van dienst is niet Kim of Kourtney, en ook Khloe trok het winnende lot niet. Gaan Kendall of Kylie dan voor gezinsuitbreiding?

Mis, al heeft Kylie toch een pijnlijke link met het gloednieuwe gezin in spe. Het is Robert Kardashian, de broer van de bende, die met zijn vriendin Blac Chyna een kindje verwacht. Die laatste mocht zich jarenlang de bijslaap van rapper Tyga noemen, de twee hebben samen een zoontje, tot hij haar aan de kant schoof voor... Kylie Jenner! De relatie tussen het koppel en de rest van de familie verloopt dan ook bijzonder stroef. Enkele weken geleden kondigden de twee zelfs hun verloving aan, met de duidelijke boodschap dat geen enkele Kardashian/Jenner welkom zou zijn op het huwelijksfeest. Tel daar nog bij dat Blacs kledinglabel, 88finbyblacchyna, een exacte kopie is van Kanye Wests Yeezy lijn en het hek is van de dam. Nochtans was het glamour model jarenlang beste vrienden met Kim en co, tot kleine zus Kylie all grown up werd en wanorde ging strooien.

En toch is er ook goed nieuws: Tyga zelf speelt de grote verzoener en dat lijkt eindelijk te lukken. De rapper liet zich in het verleden al meermaals positief uit over de relatie van zijn ex en reageert ook nu vriendschappelijk op het babynieuws. In navolging daarvan gaven ook Kim én Kylie  hun goedkeuring door middel van een discrete "like" op de aankondiging van de zwangerschap -een emoji op Instagram natuurlijk. Rob zelf maakte handig gebruik van moederdag om de banden met zijn vervreemde zussen en moeder aan te halen én wist zijn baby mama zelfs met Kylie op één foto te krijgen. Iets zegt ons dat Blac, Rob en de nieuwe Kardashian baby (de eerste telg die ook echt de naam "Kardashian" zal dragen!) straks hun opwachting maken in de show van de beroemde familie.

Hoe dan ook, volg hier het hele verhaal op Instagram: