Een dagje aan het strand

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Commercieel team
Een dagje aan het strand

Hoog tijd om aan de zon en aan de samenstelling van je zomergarderobe te denken! Want wat doe je aan om op het strand rond te flaneren?

Waarom zou je je het leven moeilijk maken? Marks & Spencer bracht net een strandcollectie uit. Ga dus gewoon eens naar de winkel om inspiratie op te doen. Maar wat heb je nu precies nodig?

Begin met het mooiste badpak uit te kiezen (de retrolook is heel hip vandaag) dat je combineert met een knappe pareo. Aan je voeten draag je sandalen met riempjes of touwen om je enkels goed te laten uitkomen. Boven je badpak knoop je een hemd. En om al je spullen mee te nemen naar het strand, heb je een leuke, kleurige tas nodig. Bescherm jezelf tegen de zon met een hoed en een zonnebril. Om helemaal in stijl te zijn, werk je je look af met een brede halsketting (vergeet die niet uit te doen wanneer je gaat zonnebaden). Het enige wat je dan nog moet kopen, is zonnecrème en klaar is Kees!


Modeliefhebber? Kom dan naar de shopping party van Marks & Spencer, nu donderdag 12 mei tussen 17 en 22 uur. Je geniet er 20% korting op de hele modecollectie (zonder minimumaankoop). Dé gelegenheid om je zomergarderobe samen te stellen in een ontspannen sfeer, met een cocktail in de hand en meeshakend op de meeslepende beats van een hippe dj in een boetiek op de Louizalaan. Vergeet niet je hier in te schrijven!