Dyson lanceert revolutionaire haardroger

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Claire
Dyson lanceert revolutionaire haardroger

 

Nadat hij de wereld van de stofzuigers veranderde met zijn 'cyclonische zuigtechnologie', zet James Dyson zijn eerste stapjes in de beautywereld. 

De Dyson Supersonic haardroger is, in tegenstelling tot de meeste andere toestellen op de markt, licht, stil en stijlvol, terwijl intelligente temperatuurregeling ervoor zorgt dat je lokken niet beschadigd worden. De lange steel en korte kop maken dat het toestel gemakkelijk in de hand ligt, en je zonder problemen aan elk stukje van je coupe kan.

Er kwam een team van 15 motoringenieurs aan te pas om ervoor te zorgen dat de digitale motor (een 'V9' voor de kenners) zo klein en tegelijk krachtig mogelijk is. Bijna 50 miljoen pond heeft het bedrijf geïnvesteerd in dit toestel, ze openden er zelfs een gloednieuw laboratorium voor, waarin experten gedurende 4 jaar niets anders deden dan haar bestuderen.

Voor je naar de winkel rent: het is nog wachten tot september voor je de Dyson Supersonic in huis kan halen. En hij is ook iets duurder dan de andere toestel op de markt: ongeveer 399€. Maar net zoals bij de Dyson zakloze stofzuiger, kan deze droger wel eens een gamechanger zijn op het vlak van beautytools. Meer info vind je hier.