De Kringwinkel opent webshop

Gepubliceerd op 26 April 2016 door Laure Vandendaele
De Kringwinkel opent webshop

Nog een huis, appartement of studentenkamer in te richten? Misschien vind je het meubelstuk van je dromen wel in de gloednieuwe webshop van de Kringwinkel.

Tweedehandsstukken aan interessante prijzen op de kop tikken, kan sinds vandaag ook in de gloednieuwe webshop van de Kringwinkel. De organisatie sprong enkele jaren geleden al op de digitale kar met Uwkringding.be, waar vooral speciale en waardevolle goederen per opbod verkocht werden. Nu was de tijd echter rijp voor een échte webwinkel. "Net zoals in de rest van de kleinhandel, is volgens ons ook in Kringwinkelland de combinatie van fysieke winkels en online verkoop het model van de toekomst. Fysieke Kringwinkels alleen volstaan niet langer, ook onze klanten willen onze producten kunnen kopen waar en wanneer ze dit willen”, aldus Paul Stessens, directeur van De Kringwinkel Hageland.

In de nieuwe webshop vind je hetzelfde aanbod als in de fysieke winkels, van boeken, meubels, decoratie, kledij, speelgoed tot elektro. Net zoals bij andere webshops gebeurt de betaling online en mag je je bestelling een paar dagen later verwachten. De webwinkel bevat intussen zo'n 1000 goederen maar het is de bedoeling dat het aanbod de komende maanden en jaren uitbreidt en minstens de helft van alle Kringwinkels hun spullen ook online zullen aanbieden.

www.kringshop.be