Handig: deze spiegel meet welk lichaamsdeel beweging nodig heeft

Gepubliceerd op 27 April 2016 door Elise
Handig: deze spiegel meet welk lichaamsdeel beweging nodig heeft

Deze spiegel meet en weet welke lichaamsdelen wat beweging kunnen gebruiken.

Een weegschaal is verouderd. Anno 2016 weten we dat het misleidende cijfertje enkel depressief maakt en geen correct beeld geeft van hoe je lichaam er aan toe is. Fitnessgoeroe's zweren al jaren bij medische weegschalen die vetprocent en vochtbalans calculeren om een globaler beeld te geven.

De laatste nieuwe evolutie is een 3D tracker - een uitvinding van Naked Labs - die het volledige lichaam opmeet.  De Naked 3D Fitness Tracker ziet eruit als een lange spiegel in combinatie met een design weegschaal. De tracker neemt een scan van je lichaam om je exacte maat, vetpercentage en gewicht te tracken. De informatie wordt vervolgens naar je smartphone of tablet gestuurdzodat jouw vooruitgang kan opvolgen.

4931259

Ontdek de demo hieronder.

Nadeel: De Naked 3D Fitness tracker kan momenteel besteld worden voor 499 dollar (binnenkort stijgt de prijs), maar wordt pas verstuurd vanaf 2017. Helaas leveren ze voorlopig enkel in de Verenigde Staten, maar er zijn wel plannen om naar het buitenland te verschepen. Hou dus zeker de website in de gaten.