Oops: is Rita Ora de beruchte minnares van JayZ?

Gepubliceerd op 26 April 2016 door Isabelle Vander Heyde
Oops: is Rita Ora de beruchte minnares van JayZ?LONDON, ENGLAND - MARCH 07: Rita Ora on stage during the Prince's Trust Celebrate Success Awards at the London Palladium on March 7, 2016 in London, England. (Photo by Chris Jackson-WPA Pool/Getty Images)

De jacht op "Becky with the good hair" is geopend! 

Internet staat in vuur en vlam sinds Beyoncé zaterdagnacht haar nu al beruchte album Lemonade lanceerde. De ster stort er haar hart uit over het bedrog van echtgenoot JayZ, al is het niet helemaal duidelijk wie de derde persoon in het spel is. Queen Be zelf heeft het over "Becky with the good hair", waarop haar geschokte fans meteen op zoek gingen naar de duivelse echtbreekster in kwestie. Met andere woorden: iedereen die Becky heet, in het bezit is van een goed kapsel òf ook maar iets dat verband houdt met citrusvruchten post, is vogelvrij verklaard:

  • Nieuw in het lijstje mogelijke maitresses: Rita Ora! Die laatste gooide vorige week (obewust?) olie op het geruchtenvuur door een provocerende foto met limoenenbeha en een schitterende letter "J" tussen haar borsten te posten op Instagram en Snapchat. Toen leek het nog een onschuldig plaatje, in het licht van Beyoncé's ontboezemingen wordt het een schuldbekentenis. Althans, zo oordelen fans die haar voor de zekerheid de grond inboren op sociale media. Ondertussen verwijderde de zangeres de beelden in kwestie, gelukkig bestaat de screenshot functie...: