Kylie Jenners BFF is nieuwe gezicht Material Girl

Gepubliceerd op 26 April 2016 door Isabelle Vander Heyde
Kylie Jenners BFF is nieuwe gezicht Material Girl

It-girl alert! Pia Mia Perez raakte bij het grote publiek bekend als Kylie Jenners sidekick, maar is vandaag goed op weg om zelf een grote ster te worden.

Wie? Sinds een klein jaar verschijnen ze regelmatig op Kylie Jenners social media feeds: filmpjes waarin BFF Pia Mia haar zanglessen geeft. Pia heeft een gouden keeltje, een uitgesproken kledingstijl en is bevriend met dé reality prinses van het moment: de basis voor een eigen carrière als social media ster is gelegd, en werpt nu al vruchten af. De 19-jarige zangeres verzamelde op Instagram een kleine vier miljoen volgers, stond reeds in de studio met wereldsterren als Chris Brown, Will.i.am en Tyga (danku, connecties!) en brengt binnenkort haar allereerste album uit.

Een groeiende reputatie die ook Madonna ter ore kwam. De popkoningin staat erom bekend de campagnegezichten van haar label Material Girl steevast te casten in de groep zangeresjes-op-de-rand-van-de-doorbraak. Zo bombardeerde ze eerder Rita Ora, Zendaya (die het tegenwoordig met Beyoncé doet) en Taylor Momsen (toen die uit de Gossip Girl cast wist te ontsnappen) tot boegbeeld, naast beroemde “kinderen van” als Kelly Osbourne, Georgia May Jagger en Sofia Ritchie.

Bijzonder kantje aan deze samenwerking: naast de klassieke campagne komt er ook een docureeks (hallo, reality show!) over Pia Mia. Die zal haar volgen tijdens haar dagelijkse leventje en tijdens de voorbereiding voor en uitwerking van haar Material Girl contract. De zangeres, die volgens Madonna “uitblinkt in haar sexy tomboy stijl”, zal er een mix in dragen van stukken van het label en items uit haar eigen garderobe. Leuk extraatje: je zal ze allemaal rechtstreeks kunnen shoppen! De reeks gaat op 10 mei van start op de Amerikaanse digitale zender Newsfronts.

Hoe dat er uit zal zien? Hier alvast een voorproefje van haar stijl: