Wat doet Sarah Jessica Parker in deze Blokker reclame?

Gepubliceerd op 26 April 2016 door Elise
Wat doet Sarah Jessica Parker in deze Blokker reclame?

Van een verrassende combinatie gesproken. 

Stijlgoeroe Parker wordt ingezet om winkelketen Blokker aan een hipper imago te helpen. Tenminste, dat is wat wij afleiden uit deze bijzondere samenwerking.

De Sex and the City-actrice was present in Nederland om een stel reclamespotjes op te nemen voor Blokker, die dit jaar haar 120ste verjaardag viert. Enkele creatieve marketeers sleutelden aan een heel nieuw concept, waarmee ze de Nederlandse keten opnieuw wat pit willen geven.

Er is duidelijk geïnvesteerd geweest, aan Jessica Parker hangt immers een flink prijskaartje vast. In totaal zijn er tien verschillende commercials gemaakt, om te leuker. De grappigste? In één van de filmpjes doet Parker net alsof ze thuis oer-Hollandse poffertjes maakt:

'Thuis koken we heel veel, we zijn er gek op! Ik denk zelfs dat ik zo’n 80 procent van mijn tijd doorbreng in de keuken. Het is dan ook erg funny dat ik in de commercial ietwat onhandig in de keuken sta. De commercial is heel slim en grappig geschreven, daarom ben ik erg gevleid dat ik deze rol mag spelen.', aldus SJP.

Bekijk de eerste commercial van Sarah Jessica Parker voor Blokker hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=1HLSmjbO1Yk