Ook Doutzen Kroes heeft groot nieuws

Gepubliceerd op 20 April 2016 door Isabelle Vander Heyde
Ook Doutzen Kroes heeft groot nieuwsPARIS, FRANCE - OCTOBER 03: Doutzen Kroes attends the Vogue 95th Anniversary Party on October 3, 2015 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Vogue)

Het regent goed nieuws in sterrenland en ook Doutzen Kroes heeft iets te melden! 

Terwijl Blake Lively, Olivia Wilde, Eva Mendes en Chrissy Teigen druk aan gezinsuitbreiding doen, timmert het Doutzen Kroes aan... een filmcarrière! Gisteren raakte bekend dat het Nederlandse model en moeder van twee een rol scoorde in Wonder Woman. De prent, met actrice Gal Gadot in de hoofdrol, rond 's werelds bekendste supervrouw zou in de zomer van 2017 in de zalen draaien. Welke rol voor Kroes is weggelegd? Wij gokken die van zwoele amazone in ultrastrak pakje -je bent een lingeriemodel of je bent het niet. Die theorie lijkt alvast bevestigd te worden door Gadot zelf, zij heeft het op Instagram over haar "amazonianhood". (Girlsquads zijn trouwens zo 2016, in 2017 tel je pas echt mee als je in een kick-ass amazonianhood zit...)

Doutzen Kroes Instagram Wonder Woman Gal Gadot

Hoe Kroes het er als actrice van afbrengt, krijgen we dus volgend jaar te zien. Deze modellen gingen haar alvast voor, met gemengde resultaten...