Internet in de ban van regenbooghighlighter

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Internet in de ban van regenbooghighlighter

Alle kleuren van de regenboog! In één oogstrelende highlighter. Geen wonder dat de handgemaakte make-uppaletten van Bitter Lace Beauty het in geen tijd tot meest gezochte beauty-item op internet schopten.

Stel, je bent van plan om naar het afscheidsconcert van K3 te gaan en je wil je make-up afstemmen op de regenboogjurk die je enkele maanden geleden zonder genade uit handen van een vierjarige kleuter snokte. Dan is het Prism palette van het Amerikaanse merkje Bitter Lace Beauty vast iets voor jou. Een veeg met een brede borstel over het gekleurde pannetje laat een vrolijke regenboog highlight op je jukbeenderen na. Heb je het graag iets subtieler? Mix dan de kleurtjes door elkaar voor een zilvergrijs glansje.

bitterlace2
Instagram: Bitter Lace Beauty

Sinds het Prism palette, dat door Bitter Lace Beauty via Etsy.com wordt verkocht, door verschillende website werd opgepikt, kan het merk de productie van de handgemaakte 'pans' niet langer bijhouden. Eerder deze week maakte het label dan ook via Instagram bekend dat het even geen bestellingen meer zal aanvaarden vooraleer de productie weer helemaal is bijgebeend.

bitterlace3
Instagram/Bitter Lace Beauty

Het goede nieuws? Bitter Lace Beauty heeft nog tientallen andere handgemaakte poeders in schitterende kleuren in het gamma zitten die je in afwachting van 'alle kleuren van de regenboog' vast zoet kunnen houden. Klik hier.

bitterlacebeauty
Instagram/Bitter Lace Beauty