Waw: dit is de allereerste Olsen selfie ooit

Gepubliceerd op 18 April 2016 door Isabelle Vander Heyde
Waw: dit is de allereerste Olsen selfie ooitPARIS, FRANCE - OCTOBER 01: Mary-Kate Olsen and Ashley Olsen attend the KW by Kanye West Ready to Wear Spring / Summer 2012 show during Paris Fashion Week at Lycee Henri IV on October 1, 2011 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Première in het mediaschuwe traject van de wereldberoemde Olsen zussen: tijdens een overname van Sephora's Instagram account verrasten Mary-Kate en Ashley vriend en vijand met een... selfie. 

Waar dat laatste voor de gemiddelde Kardashian dagelijkse kost is, vormt het met een Olsen in de hoofdrol wel degelijk wereldnieuws. De voormalige kindsterren groeiden op in de schijnwerpers en ervoeren al op jonge leeftijd de keerzijde van die roem. Even leken ze zelfs de zoveelste slachtoffers te zullen worden van drugs, foute vrienden, opdringerige paparazzi en eetstoornissen. Gelukkig wisten ze het tij te keren en stortten ze zich op een succesvolle carrière in de mode. Op enkele red carpet verschijningen na, blijft 's werelds beroemdste tweeling op een veilige afstand van camera's -ook die van hun eigen smartphone.

Tot nu dus. De Olsens bewijzen dat ze, ondanks hun gebrek aan ervaring, wel degelijk selfie meesters zijn: perfecte duckface, statement zonnebril en hun welbekende beach waves; perfectie! Je ontdekt het hier: