Victoria Beckham voor Estée Lauder

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Victoria Beckham voor Estée Lauder

Victoria Beckham maakt een uitstapje naar de beautywereld en brengt later dit jaar een make-upcollectie met Estée Lauder uit.

Een paar jaar geleden schreven we hier nog dat we hoopten ooit een make-uplijn van Victoria Beckham in onze beautyroom te mogen verwelkomen. Onze gebeden lijken verhoord want gisteren maakte Estée Lauder bekend dat ze handen met de Britse ontwerpster in elkaar slaan.

Victoria en Estée Lauder brengen in september een capsulecollectie op de markt die zowel online als in de parfumerie en in de boetieks van Beckham verkrijgbaar zal zijn. Over de producten zelf is nog niets bekend maar de ontwerpster liet zich wel ontvallen hoe blij ze is deel uit te maken van dit nieuwe project. 'Dit hele proces heeft me de ogen geopend en geïnspireerd. Ik kon me verdiepen in de archieven van Estée Lauder, mocht samenwerken met een fantastisch team en weet zeker dat onze beide merken een perfecte match zijn. Ik heb altijd bewondering gehad voor de persoon die Estée Lauder was en ben dan ook blij dat ik met deze collectie een stukje van haar visie mag uitmaken.', aldus de 41-jarige ontwerpster.

ELVB_BTS_Global-Print-_-Online-Editorial-_-Social_December-31-2016

Een oogschaduwkleurtje met de naam Harper, een lippenstift genoemd naar haar oudste zoon Brooklyn of een subtiele verwijzing naar David Beckham? We zullen het binnen enkele maanden weten wanneer onze grijpgrage handjes de begeerlijke spulletjes (denk aan de stijlvolle verpakkingen!) te pakken krijgen.

Het is niet de eerste keer dat de voormalige Spice Girl zich aan een beautyproject waagt. Zo sierde haar beeltenis tijdens de hoogdagen van de meidengroep een flesje deodorant en was ze ooit het gezicht van het  Japanse beautymerk V-Sculpt. Verder bracht ze samen met echtgenoot David Beckham het parfumduo 'Intimately Beckham' uit.

Alle updates over het nieuwe beautyproject volg je via @victoriabeckham en @esteelauder op Instagram en Twitter.  #VBxEsteeLauder

LEES OOK: Dit zijn de beautylijnen van de beroemdheden

LEES OOK: Ontwerpt Victoria Beckham voor H&M?