Cara Delevingne geeft persconferentie via Snapchat

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Cara Delevingne geeft persconferentie via SnapchatLOS ANGELES, CA - AUGUST 30: Model Cara Delevingne attends the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Cara Delevingne is de nieuwe ambassadrice van Rimmel. Hiermee treedt de 23-jarige in de voetsporen van dat andere Britse topmodel Kate Moss.

Cara Delevingne lijkt haar modellencarrière dan toch niet helemaal aan de wilgen te hebben gehangen. Deze week raakte immers bekend dat het Britse topmodel het nieuwe campagnegezicht van make-uplabel Rimmel wordt. Een logische keuze volgens Montse Passolas, Vice President Global Marketing bij Rimmel London: 'Met haar opvallende en unieke gevoel voor stijl is Cara de verpersoonlijking van ons merk. Ze is gezegend met uitzonderlijke talenten en is een inspiratiebron voor jonge vrouwen over de hele wereld'. Ook Cara is tevreden met haar nieuwe job: 'Ik ben vereerd om met Rimmel London te mogen samenwerken, het is het eerste make-upmerk waar ik als tiener mee in aanraking kwam. Ik ben een echte London Girl en Rimmel weet als geen ander om die cosmopolitische stijl naar make-up te vertalen.'

Naast een meid van de wereld is Cara natuurlijk vooral een meid van sociale media. Met meer dan 36 miljoen volgers valt het online bereik van de schone niet te onderschatten. Rimmel springt op de kar van sociale media en organiseert op vrijdag 15 april een allereerste Global Snapchat persconferentie waarbij volgers de kans krijgen om in contact te komen met hun nieuwe gezicht. In ware Gen Z-style kunnen fans via #RimmelXCara vragen aan hun idool stellen die later door het model via Snapchat zullen worden beantwoord.

carasnapchatrimmel

Snapchat Cara Delevingne - @caradevilqueen