Rihanna heeft gigantisch nieuws

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Rihanna heeft gigantisch nieuwsSANTA MONICA, CA - DECEMBER 10: (EXCLUSIVE COVERAGE) Recording artist Rihanna attends the 2nd Annual Diamond Ball hosted by Rihanna and The Clara Lionel Foundation at The Barker Hanger on December 10, 2015 in Santa Monica, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for The Clara Lionel Foundation)

Eigen make-uplijn? Check! 

Er lijkt geen einde te komen aan Rihanna's succes. Nadat ze zich vakkundig een weg naar de opperste regionen van de muziek- en modewereld werkte, richt ze haar pijlen op de beautysector. En als ze dat doet, doet ze het ook meteen goed: de 28-jarige wereldster tekende zonet een miljoenendeal met LVMH, het luxeconcern achter modehuizen als Louis Vuitton en Givenchy. De inzet? Een eigen cosmeticalijn die een uitgebreid gamma make-up, van lippenstift via foundations tot mascara, zal aanbieden. Die laatste werd Fenty Beauty by Rihanna gedoopt en zou in de herfst van 2017 in de rekken moeten liggen -de zangeres heeft met andere woorden een dik jaar om lipsticks, blushpoeders, kwastjes en kleuren oogschaduw te selecteren. Iets zegt ons dat er niet al te veel nude en basic looks aan te pas zullen komen...

Rihanna werkte eerder samen met MAC Cosmetics, met wie ze enkele capsulecollecties uitbracht. Ook was ze even het gezicht van de Viva Glam campagne van het huis. Daarnaast bracht ze reeds enkele parfums onder haar naam uit en was ze het gezicht van Diors Secret Garden geur. Met Fenty Beauty werkt ze voor het eerst rond een volledige beautylijn.