Weekendtip: Disneyklassieker Pocahontas in Kinepolis

Geüpdatet op 13 April 2016 door ELLE België
Weekendtip: Disneyklassieker Pocahontas in Kinepolis00001tmp

Vergeet Ladies At The Movies, Disney Princess At The Movies is zoveel cooler!  Op Zondag 17 april krijg je Pocahontas en John Smith op het witte doek te zien. 

Wat?

Disney Princess At The Movies brengt de vier populairste prinsessenklassiekers van Disney eenmalig terug op het grote scherm in de loop van 2016. In februari mocht Belle en het Beest de aftrap geven. De film zorgde meteen voor acht uitverkochte zalen, waar niet alleen kinderen, maar ook heel wat volwassenen hun jeugd kwamen herbeleven.

Wanneer?

Op zondag 17 april om 11 uur is het de beurt aan Pocahontas, één van Disneys populairste prinsessenfilms, die bovendien ook twee Oscars wist te verzilveren. Wist je trouwens dat Pocahontas één van de twee enige Disneyklassiekers is die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal? De tweede is Mulan uit 1998.

Waar?

Wil je erbij zijn? Rep je op zondagochtend 17 april naar Kinepolis Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt of Brussel (Nederlandstalige versie) of Kinepolis Luik, Imagibraine of Brussel (Franstalige versie). Een ticket voor 'Disney Princess at the Movies' kost €12 en is te verkrijgen via Kinepolis.be.

Zet ook onderstaande data in je agenda:

18/09/2016: De Kleine Zeemermin

20/11/16: Frozen

(Stagiaire Laura Vermeire)