Caitlyn Jenner voor M.A.C

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Caitlyn Jenner voor M.A.CBEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 28: Caitlyn Jenner attends the 2016 Vanity Fair Oscar Party hosted By Graydon Carter at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 28, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Anthony Harvey/Getty Images)

Concurrentie binnen de familie Jenner! Na Kylie brengt nu ook Caitlyn een eigen lippenstift op de markt.

Het is intussen een klein jaar geleden dat de wereld voor het eerst kennis maakte met Caitlyn Jenner, en de ster uit 'I Am Cait' stelt het goed. Zo goed zelfs dat de ene helft van het ouderpaar van Kendall en Kylie Jenner onlangs de handtekening onder haar allereerste grote beautycampagne zette.
Jenner ging immers in zee met cosmeticagigant M.A.C voor de ontwikkeling van een lippenstift die de toepasselijke naam 'Finally Free' meekreeg. Elke cent die de rozige lippenstift in het laatje brengt, gaat rechtstreeks naar een organisatie die belangen van medetransgenders verdedigt.

Finally Free
Finally Free

Dochter Kylie - zelf aan het hoofd van een steeds uitverkocht lip kit imperium - is alvast fan van haar vaders lippenstift. Via Snapchat showde de 18-jarige het lippenkleurtje aan haar talrijke volgers. En ook Caitlyn Jenner zag dat het goed was.

LEES OOK: Mariah voor M.A.C

CaitlynJennerMAClipstick Schermafbeelding 2016-04-11 om 14.06.46

Voorlopig is 'Finally Free' enkel verkrijgbaar via de Amerikaanse webshop van M.A.C. maar vanaf 28 april is de lipstick ook exclusief te verkrijgen via de maccosmetics.be