Stromae lanceert derde Mosaert kledingcollectie

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Stromae lanceert derde Mosaert kledingcollectie

Voor het derde jaar op rij lanceert Mosaert, het creatieve collectief rond Stromae, een kledingcapsule bij het Brusselse Hunting & Collecting. 

Nog geen weekendplannen? Zet dan een bezoekje aan Hunting & Collecting in de Brusselse Karthuizerstraat op de agenda. Vanaf vrijdag 8 april ligt de derde reeks ontwerpen van Stromae en de zijnen er in de rekken. Wat? Trouw aan zijn huisstijl trakteert de ster ons op grafische prints, een bont kleurenpallet en preppy snits. Opvallende nieuwkomer in het welbekende aanbod sokken, polo's en shorts: de jogging in velours -een nostalgische knipoog naar de jeugd van de Brusselse zanger: "Ik ben sinds jaren op zoek naar de fluwelen Adidas Challenger broek waarin ik mijn puberjaren heb gesleten, maar ònmogelijk om die terug te vinden in vintage shops. Ik heb dus maar misbruik gemaakt van mijn positie binnen Mosaert om er zelf een uit te brengen..."

Chillen à la Stromae? Je scoort een volledige look bij Hunting & Collecting (Karthuizerstraat 17, 1000 Brussel), prijzen tussen €17 en €162. Ontdek hier alle stukken: